Over Passionate Nomads

 

Passionate Nomads zijn Frederiek Lommen en Beer Visser. Met onze gedeelde passie voor reizen, reisboeken en reishelden lag het voor de hand onze uitgeverij en reisplatform te benoemen naar één van de grote reishelden van de vorige eeuw: de Britse ontdekkingsreizigster en schrijfster Freya Stark, wier leven zo mooi wordt beschreven in de biografie Passionate Nomad van Jane Fletcher Geniesse.

 

Met onze website willen we onze bezoekers meenemen op onze eigen reizen en een plek bieden aan bijzondere reisverhalen en achtergrondinfo over reisbestemmingen. Met onze uitgeverij willen we authentieke, kwalitatieve en mooi vormgegeven reisboeken uitgeven. 

 

Contact

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mooie verhalen en nieuwe samenwerkingen. Is die interesse wederzijds?
Neem gerust contact met ons op! 

Frederiek Lommen – 06 1531 5072
Beer Visser – 06 2424 4912

info@passionatenomads.nl

 

Frederiek Lommen: “Een leven zonder reizen, ik kan me er niets bij voorstellen. Als ik een paar maanden thuis ben, word ik onrustig en wil ik op pad. Ik word blij van alle varianten: een rondreis maken door een voor mij onbekend gebied, ergens een huisje huren om een paar weken te schrijven, een wandeltrektocht maken door een woest natuurgebied, een stedentrip vol cultuur, een paar wijnhuizen bezoeken en wijn proeven. Er is eigenlijk geen bestemming waar ik niet heen zou willen. En van tevoren schaf ik het liefst alle boeken aan die ik over dat gebied kan vinden.”

 

Beer Visser: “Ik ga het liefst alleen op reis waarbij ik mijn verhalen ’s avonds beschrijf in mijn dagboek (onder het genot van een glas wijn, als het even kan). De momenten vlak voor een vertrek, meestal op een vliegveld, terwijl ik totaal niet weet wat er de komende maanden allemaal op mijn pad gaat komen, behoren wat mij betreft tot de hoogtepunten in het leven. Dat wil trouwens helemaal niet zeggen dat het reizen zelf één groot feest is. Op elke reis maak ik situaties mee waarin ik me afvraag waarom ik deze überhaupt wilde ondernemen. Maar die leveren wel weer mooie verhalen op. Overigens geniet ik ook van korte reisjes dichtbij huis. En stel ik ook prijs op goed reisgezelschap!”

 

Naar onze reisverhalen   Bezoek onze winkel