Nomads zijn dwarse boekjes in ansichtkaartformaat met één kort reisverhaal, geïllustreerd met kleurenfoto’s en aangevuld met wetenswaardigheden over het land, de regio of stad waar het verhaal zich afspeelt. Leuk om te geven of te versturen, ook heel fijn om te krijgen of voor jezelf te bestellen. Met een Nomad reisverhalenabonnement ontvang je vijf Nomads per jaar voor € 19,95 vers van de pers in je brievenbus.

Losse Nomads zijn in onze webwinkel te bestellen voor € 4,95 per stuk. We publiceren een Nomad in januari, maart, mei, september en november. Als je je abonneert krijg je de laatstverschenen Nomad zo snel mogelijk opgestuurd. Je abonnement vervalt automatisch na een jaar.

Reeds verschenen

Onze eerste Nomad verscheen in november 2021 met Lichtdans – een klein verhaal over IJsland, een verhaal van Beer Visser. In januari 2022 verscheen De Witte Bergen – een klein verhaal over Kreta. Hierin neemt Frederiek Lommen de lezer mee met een wandeltocht over dit Griekse eiland. En onlangs kwam het derde deel uit: Man in de mangroven – een klein verhaal over Congo-Brazzaville. Dit verhaal van Beer Visser stond op de shortlist van een reisverhalenwedstrijd van Volkskrant Reizen.

Interesse?

Nomads zijn uitsluitend verkrijgbaar in de webwinkel van Passionate Nomads.
Je kunt je hier op de Nomads abonneren.