Twee jaar na de lancering van ons reisplatform Passionate Nomads zetten we een volgende stap met de oprichting van een uitgeverij. Het komende jaar brengen we met Uitgeverij Passionate Nomads twee boeken uit. Het eerste boek Het zingen van de indri – dwars door Madagaskar verschijnt in het voorjaar. Het wordt het eerste in een serie boeken waarin reisverhalen dwars door een land, streek of stad worden opgetekend. Het tweede boek in deze reeks verschijnt in het najaar. 

Met het schrijven en uitgeven van authentieke reisverhalen willen we mensen inspireren en nieuwe vormen van reizen en het schrijven over reizen uitvinden, uitdragen en faciliteren. ‘Slow travel’ is hierbij het uitgangspunt. We zoeken naar andere vormen van verblijf, kiezen zo veel mogelijk voor minder vervuilend vervoer en blijven langer op één plek om die beter te leren kennen en er over te schrijven. Met de boekpresentaties die we gaan organiseren, willen we verbinding maken tussen de landen waarover we schrijven en de lezers van onze verhalen. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Volg Passionate Nomads

Ondertussen blijven we natuurlijk ook actief op onze website. Hier vind je (gast)blogs, beeldverslagen, boekrecensies over reisboeken, portretten van reispioniers en ander reisnieuws. Wil je op de hoogte blijven van onze verhalen en andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, en volg ons op FacebookInstagram en Twitter!