Naar aanleiding van de publicatie van ons eerste boek Het zingen van de indri organiseerden wij een reisverhalenexpositie in ANNA@KV2 aan de Korte Vijverberg 2 in Den Haag. Acht reispioniers werden uitgelicht in deze expo die van 16 tot 25 maart te bezoeken was. Daarna gaat de expositie – heel toepasselijk – op reis langs verschillende boekhandels. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste info hierover!

De expo is een eerbetoon aan pioniers en schrijvers uit het verre en nabije verleden die de paden baanden voor de reiziger van vandaag. Alle mooie beloften van hedendaagse reisorganisaties ten spijt: de mensen die in deze eregalerij worden geëerd, wisten pas werkelijk wat het was om buiten de gebaande paden te treden. En niets ten nadele van de bekende ontdekkingsreizigers die de witte plekken op de wereld in kaart hebben gebracht. Maar de onbekendere helden in deze expo reisden zonder steun van koningshuizen of machtige handelsorganisaties. De reisverhalen beginnen bij Jeanne Baret (1740-1807), de eerste vrouw die (verkleed als man) de wereld rond voer, en eindigt bij de in 2011 overleden reisschrijver Patrick Leigh Fermor.

Interesse in deze verhalenexpositie?

Boekhandels, bibliotheken en andere organisaties of events waar we onze mooie reisboeken kunnen verkopen, kunnen deze interessante expo in bruikleen krijgen voor maximaal twee weken. Neem voor meer informatie contact met ons op.