Vanaf november gaan wij Nomads uitgeven: dwarse boekjes in A6-formaat met één kort reisverhaal, aangevuld met wetenswaardigheden over het land, de regio of stad waar het verhaal zich afspeelt. Leuk om te geven of te versturen; ook heel fijn om te krijgen of voor jezelf te bestellen. Ongeveer zes keer per jaar publiceren we een Nomad. De eerste, Lichtdans – een klein verhaal over IJsland van auteur Beer Visser, is vanaf vandaag verkrijgbaar in onze webwinkel.

 

In Lichtdans gaat Beer Visser op zoek naar het noorderlicht in een ijskoud IJsland. Maar pas als ze er niet meer naar zoekt, vindt ze het op de plek waar ze dit het minst verwacht.
In januari verschijnt deel 2 uit deze nieuwe reeks. De witte bergen, een klein verhaal over Kreta van Frederiek Lommen is vanaf medio januari 2022 te bestellen in onze webwinkel.
Nomads zijn kleine versies van onze Dwars-door-boeken. Ze hebben het formaat van een ansichtkaart, en zijn hierdoor gemakkelijk te versturen.

Je kunt Lichtdans – een klein verhaal over IJsland hier bestellen.

 

Eerste Nomad cadeau!

Omdat wij zo blij zijn met onze nieuwe reeks krijg je in de maand december bij aanschaf van een Dwars-door-boek in onze webwinkel onze eerste Nomad cadeau!

 

Lichtdans – een klein verhaal over IJsland
auteur Beer Visser
Nomad #01 | november 2021
16 pagina’s, inclusief kleurenfoto’s
€ 4,95