Een nieuw logo voor Passionate Nomads!

Passionate Nomads is een uitgeverij die zich eerst en vooral bezighoudt met het maken van mooie boeken waarin reisverhalen en reisjournalistiek centraal staan. Maar naast de boeken die we ontwikkelen, werken we ook van tijd tot tijd aan het verfraaien van de website. En daar hebben we goed nieuws over: deze week laten we jullie kennismaken met ons nieuwe logo! Je vindt het logo voortaan op deze website, op onze sociale media kanalen, en natuurlijk ook in onze nieuwe boeken die vanaf juni 2024 worden gedrukt.

Uiteraard klaarden we deze klus niet zelf. Een paar maanden geleden zijn we een samenwerking aangegaan met Studio Ellen Oosterhof. Vormgever en fotografe Ellen Oosterhof begeleidde ons in het proces om tot een nieuw logo te komen en ontwierp deze definitieve versie. En we zijn er geweldig blij mee!

Het logo is een voortzetting van het oorspronkelijke logo dat Passionate Nomads de afgelopen vijf jaar hanteerde (dat een kompas en een pennetje voorstelde). Ook in dit logo zou je een kompas kunnen zien, maar op een veel strakkere en frissere manier. Tegelijkertijd verbeeldt het logo een berg en een water, en roept het daarmee beelden op van bergen, zeeën, rivieren en meren. De kleuren van zand en water zijn ook niet voor niets gekozen. Met deze kleurkeuze sluit het logo perfect aan bij onze stijl, bij de kaftfoto’s van onze boeken die eerder verschenen en de vele foto’s die wij zelf maken.

Wil je meer zien van het werk van Studio Ellen Oosterhof? Kijk dan eens op haar eigen website: www.ellenoosterhof.nl