Verhalen moeten gelezen worden! Daarom geven wij een Nomad naar keuze cadeau bij de aanschaf van een Dwars-door-boek in onze webwinkel. Je kunt kiezen tussen zes Nomads met verhalen over uiteenlopende reizen. Deze feestdagenactie loopt van 15 november tot en met 31 december 2022.

Wat je hiervoor moet doen? Bestel een Dwars-door-boek in onze webwinkel. Geef bij het afrekenen in de bestelnotities aan welke Nomad je hierbij wilt ontvangen. Je ontvangt je bestelling met ons cadeautje dan zo snel mogelijk in je brievenbus. En wil je meer Dwars-door-boeken bestellen? Dan krijg je ook meer Nomads: één Nomad per boek!

Onze dwars-door-boekenreeks

Dwars-door-boeken zijn reisverhalen dwars door een stad, regio of land, aangevuld met achtergrondinformatie. Op webpagina’s vind je nog meer wetenswaardigheden, video’s en handige links per hoofdstuk. Het zijn reisverhalen en gidsen in één, origineel vormgegeven inclusief kaart en kleurenfoto’s. Interessant voor reizigers en thuisblijvers. Inmiddels hebben we vier boeken in deze reeks gepubliceerd: De blauwe bol – dwars door Den Haag, Dondervogel – dwars over Vancouver Island, Mooi marmer en slapende meisjes – dwars door Athene en Het zingen van de indri – dwars door Madagaskar.

Onze Nomads

Nomads zijn kleine versies van onze Dwars-door-boeken. Ze bevatten één reisverhaal met wetenswaardigheden, en hebben het formaat van een ansichtkaart. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te versturen. Leuk om iemand mee te verrassen, ook heel leuk om voor jezelf te houden natuurlijk! Je kunt kiezen uit de volgende Nomads: De Verborgen Vallei – een klein verhaal over de Pietersberg, Tussen Aken en Trier – een klein verhaal over de Eifel, Frigiliana – een klein verhaal over Andalusië, Man in de mangroven – een klein verhaal over Congo-Brazzaville, De Witte Bergen – een klein verhaal over Kreta en Lichtdans – een klein verhaal over IJsland.