Gelukkig nieuwjaar!

Een heel goed nieuw jaar voor jou als geïnteresseerde lezer; een jaar waarin je hopelijk veel tijd hebt om te lezen én te reizen.
Voor Passionate Nomads is er op 1 januari 2024 een hele nieuwe fase aangebroken. Na vijf jaar hebben de eigenaren, Frederiek Lommen en Beer Visser, besloten ieder hun eigen weg te gaan. Frederiek zet Uitgeverij Passionate Nomads voort, Beer gaat verder met een nieuw project: Uitgeverij Raaf. De vier door Beer geschreven boeken zijn vanaf 1 januari 2024 dan ook ondergebracht bij Uitgeverij Raaf.

Nieuwe plannen

Gaat er iets veranderen? Jazeker! Uitgeverij Passionate Nomads gaat natuurlijk verder met de productie en verkoop van boeken waarin reisverhalen en reisjournalistiek centraal staan. Dat zijn om te beginnen de vier boeken over Griekenland en de stad Maastricht die Frederiek in de afgelopen jaren heeft geschreven.

Daarnaast staan er veel nieuwe projecten op stapel. Zo worden er in 2024/2025 twee nieuwe boeken ontwikkeld, van twee andere auteurs. Meer nieuws daarover volgt medio 2024.
Frederiek zelf start met de voorbereidingen voor een nieuw boek over Griekse wijnen. Dat boek wordt een vervolg op het eerdere ‘Druiven en droesem, een reis langs Griekse wijngaarden‘. Dat boek verscheen in 2012 en sindsdien is er veel veranderd in de Griekse wijnwereld.
Ook zal de fotografie bij Passionate Nomads meer aandacht krijgen. Op welke manier, dat ga je vanzelf zien.
Dan is er nog dit: afzonderlijke reisblogs en reisverhalen ga je op deze website niet meer zien. Die worden voortaan geplaatst op de persoonlijke website van Frederiek als reisschrijver en reisjournalist: www.frederieklommen.nl

Deze website hier, wordt eenvoudigweg dé website van Uitgeverij Passionate Nomads. En dat is wel zo helder.

En dan is er ook nog nieuws wat betreft de vormgeving. Deze website wordt momenteel onder handen genomen en krijgt gaandeweg een ander uiterlijk. Deels is dat in de eerste dagen van dit nieuwe jaar al gebeurd. En binnenkort komt de uitgeverij ook met een fonkelnieuw logo!
Genoeg redenen om Passionate Nomads te blijven volgen. Via deze website of via de sociale media: