De liefde, de liefde…

Van zaterdag 9 april tot en met maandag 18 april is het weer Boekenweek. De Boekenweek is hét feest van het jaar in de boekhandel en de bibliotheek. Het is de week waarin je als lezer wordt overstelpt met boekennieuws en presentaties van schrijvers. En het is ook de week waarin je bij aankoop van een boek in de boekhandel het traditionele boekenweekgeschenk cadeau krijgt.   

De 87e Boekenweek is gewijd aan de eerste liefde. Bij de eerste liefde denk je natuurlijk onmiddellijk aan prille verliefdheden, verlangens, hunkering, driften en onzekerheden. Maar de eerste liefde hoeft niet alleen op mensen te zijn gericht. Bij Uitgeverij Passionate Nomads denken we bij ‘de eerste liefde’ ook aan de liefde voor boeken, het verlangen naar een nieuw boek dat is verschenen of de passie die je voor een bepaald boek kunt voelen. Wij denken ook onmiddellijk aan reizen als object van liefde. Het hunkeren en het verlangen naar een reis of een bestemming, is vast ook herkenbaar.

Ook wij hebben een bijzondere actie tijdens de Boekenweek. Bij de aankoop van een van de zes boeken in onze webwinkel, krijg je nu een Nomad cadeau. Een Nomad is een boekje ter grootte van een ansichtkaart.  Op dit moment kun je kiezen uit drie verschillende Nomads, over IJsland, Kreta en Congo-Brazzaville.

Bestel hier je boek en geef bij je bestelling aan welke Nomad je gratis wil ontvangen.