Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/deb53660n6/domains/passionatenomads.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4773

Nieuws & interviews

 

Passionate Nomads gaat boeken uitgeven

Twee jaar na de lancering van ons reisplatform Passionate Nomads zetten we een volgende stap met de oprichting van een uitgeverij. Het komende jaar brengen we twee boeken uit. Het eerste boek Het zingen van de indri – dwars door Madagaskar is 16 maart 2019 gepresenteerd. Het wordt het eerste in een serie boeken waarin reisverhalen dwars door een land, streek of stad worden opgetekend. Het tweede boek in deze reeks verschijnt in het najaar.

Lees verder... 

 

Druiven en Droesem. Een reis langs Griekse wijngaarden.

Wist je dat de Passionate Nomads ook boeken schrijven? In het najaar 2011 verscheen het boek Druiven en Droesem. Een reis langs Griekse wijngaarden, waarin Passionate Nomad Frederiek Lommen haar zoektocht naar de betere wijnen in Griekenland beschrijft. Die tocht brengt haar van het uiterste noorden nabij Turkije en Bulgarije naar het meest zuidelijke eiland Kreta.

Lees verder...

Routekaart op de reserveband

Van Scheveningen via Caïro en Kaapstad naar Buenos Aires en via zeven Zuid-Amerikaanse landen weer terug naar Afrika. Wendy Gieben en Raymond Bleijenberg maakten deze reis met hun Landrover Defender. Ze waren twee jaar en drie maanden onderweg. Een interview met twee wereldreizigers.

Lees verder...